Witajcie na OPA!
Zajęte Miejsca 4/6
Warunki zapisu na moim MG:
Imię i Nazwisko:
Pochodzenie:
Region:
Historia: min 5 linijek
Charakter:
Starter:
Ataki Startera:
Charakter Startera:
Towarzysz:(Tak/Nie)
Rywal:(Tak/Nie)
Tajna Organizacja:(Tak/Nie)
Imię i nazwisko Towarzysza: Jeśli zaznaczyłeś tak
Starter Towarzysza: Jeśli
Ataki: Startera Towarzysza:
Charakter Startera Towarzysza:
Inię i nazwisko Rywala:Jeśli zaznaczyłeś tak
Starter Rywala:
Ataki: Startera Rywala:
Charakter Startera Rywala:
Wszelkie problemy proszę zgłaszać na PW
Ostatnio edytowany przez Sasuke (2012-02-16 16:53:54)
Imię: Sasuke
Nazwisko: Uchiha
Pochodzenie: Violet Town (Johto)
Specjalność: Trener
KPBOX
_________________________________________Quilava #156
Ataki: | Miotacz Płomieni | Prędkość | Akcja | Krąg Ognia | Atak Rac | Żar | Zasłona Dymna | Zwinność | Erupcja |
Charakter: PrzyjaznyBayleaf #153
Ataki: | Akcja | Dzikie Pnącze | Ostry Liść | Atak Głową |Kula Energii | Burza Liści | Słoneczny Promień |
| Nasienny Pocisk | Taniec Płatków | Cios Ciałem |
Charakter: Spokojna Mudkip #258
Ataki: | Akcja | Warczenie | Wodna Pompa | Wodny Puls | Bąbelkowy Promień | Wodna Broń | Lodowy Cios |
| Lodowy Promień | Pierścień Wody | Wodny Puls |
Charakter: PodejrzliwaIvysaur #002
Ataki: | Akcja | Ostry Liść | Usypiający Proszek | Dzikie pnącze | Nasienny Pocisk | Słoneczny Promień |
| Kula Energi | Tunel |
Charakter: HonorowyHaunter #093
Ataki: | Kula Cienia | Cień Nocy | Cios Cienia | Lizanie | Mroczny Puls | Hipnoza |
Charakter: ŻartowniśVicteebel#071
Ataki: | Akcja | Ostry Liść | Usypiający Pyłek | Podwójne Uderzenie Kantem | Ściskanie | Taniec Szabli |
| Usunięcie | Dzikie Pnącze | Pył Szoku | Trujące Żądło |
Charakter: Przyjazna
|Pokedex
| 5000$
| Fire Stone
|PokeKapsuła | Pudełko na Wstążki
| Pudełko na lepki (Listki, Płomyki, Bąbelki)
Odznaki:
Kanto:
Johto:
Hoenn:
Sinnoh:
Unova:
Imię i Nazwisko postaci: Haruki, nazwiska swojego sam nie zna. Nigdy go nie używał. Tylko nieliczni znają jego imię. Wszystkim przedstawia się Tejsher.
Kwalifikacja: Trener (prowesja oficjalna)
Pochodzenie: Klasztor Zakonu (Lokalizacja nieznana)
Region: Unova
Historia: Jego historia.... Tej historiii brak! Obudził się w na srodku ciemnej leśnej ścieżki z całkowitą amnestią . Przy sobie posiadał malutkatorbę a wniej prócz 4 pokeballi i dexa, manierke z woda, paczkę lucky strike'ów, zapalniczke i ... charakterystyczny pokeball. Na dnie torby znalazła się róznież karteczka na której napisane było: "Tejsher normalną reakcją twojego organizmu jest kompletny brak pamięci. Jesteś jednym z wojowników Chash-Rammu, zakonu , który strzeże praw przyrody, ludzi i pokemonów. Wysłany zostałeś w region Unova by walczyć z ludźmi nieczystymi i złymi, by walczyc i ginąć za prawa zakonu. Staniesz się trenerem tego regionu wspinającym się na sam szczyt ligi i niszczącym nieprzyjaciół natury. W trakcie misji bedziesz poznawał różnych ludzi, nie mozesz jednak zdradzić im swojego zadania. Bedziemy również podsyłac Ci assasinów z naszego zakonu , którzy bedą dawali ci nowe wskazówki i wieści, byś mógł im zdawać raporty. Pamiętaj! Znakiem rozpoznaczym bedzie hasło... właściwie sentecja różnie ułożonych zdań, w których kryć bedzie się temat o Strabussi Noworycznej. To kwiat, który rosnie tylko w naszym zakonie, znajągo tylko i wyłacznie zakonnicy, assasini i akolici naszego stowarzyszenia. To wszystko. spal tą notatkę po przeczytaniu. P.S. w charakterystycznym ball'u znajduje się Gligar, to twój pomocnik. On pozwoli Ci powiekszyć waszą drużyne.
Charakter: Ofiarność, Szczera dobroć, bezwzględność, oziębłość w stosunku to źle czyniących ludzi, Pozytywne przychylenie mózgu, naturalność w każdej nawet najgorszej chwili, mocne nerwy.
Starter: Gligar (on)
Ataki: Akcja, Stalowe Skrzydło, Nożyce
Charakter: Niezdarny
Ostatnio edytowany przez Tejsher (2012-01-22 19:50:56)
Akcept Możesz zrobić wątek.
KPBOX
Ataki: | Miotacz Płomieni | Prędkość | Akcja | Krąg Ognia | Atak Rac | Żar | Zasłona Dymna | Zwinność | Erupcja |
Ataki: | Akcja | Dzikie Pnącze | Ostry Liść | Atak Głową |Kula Energii | Burza Liści | Słoneczny Promień |
Ataki: | Akcja | Warczenie | Wodna Pompa | Wodny Puls | Bąbelkowy Promień | Wodna Broń | Lodowy Cios |
Ataki: | Akcja | Ostry Liść | Usypiający Proszek | Dzikie pnącze | Nasienny Pocisk | Słoneczny Promień |
| Kula Energi | Tunel |
Ataki: | Kula Cienia | Cień Nocy | Cios Cienia | Lizanie | Mroczny Puls | Hipnoza |
Ataki: | Akcja | Ostry Liść | Usypiający Pyłek | Podwójne Uderzenie Kantem | Ściskanie | Taniec Szabli |
|Pokedex
| 5000$
| Fire Stone
Odznaki:
Kanto:
Johto:
Hoenn:
Sinnoh:
Unova:
Imię i Nazwisko: Gorn Garnek
Kwalifikacja: trener
Pochodzenie: Unova
Historia: Jestem młodym dzieciakiem, który całe swoje dotychczasowe życie spędził w regionie Unova. Chodziłem do szkoły, choć nie brałem jej na serio. Zamiast uważać na lekcjach wolałem studiować wiedzę o pokemonach i rozmyślać jak tu uniknąć obiadu. Prawie nigdy nie miałem odrobionych lekcji, lecz za to na każdą lekcję przynosiłem coraz to nowy rozdział moich książek o pokemonach. Nigdy za dobrze nie pisałem, lecz dla słusznej sprawy się poświęciłem. W ostatnim roku zrozumiałem, że aby wyruszyć podróż muszę zdać i wziąłem się w garść. Uczyłem się bardzo dużo i w końcu zdałem i byłem w pierwszej piątce klasy. Rodzice byli ze mnie dumni i pozwolili mi wyruszyć w podróż. Wyruszyłem do laboratorium i po ciężkim namyśle wybrałem na swojego towarzysza Magby'ego
Charakter: uparty, nerwowy, łatwowierny, skory do pomocy, nienawidzi jeść, szalony, pomysłowy, leniwy
Starter: Magby
Ataki Startera: Akcja, Miotacz Płomieni, Żar
Charakter Startera: Niezdarny
Towarzysz: Tak
Rywal: Tak
Tajna Organizacja: Tak
Imię Towarzysza: Dominik z Krakowa
Starter Towarzysza: Oshawott
Ataki: Wodna Broń, Ostra Muszelka, Szybki Atak
Charakter Startera Towarzysza: Inteligentny
Imię Rywala: Kacper Brukselka
Starter Rywala: Snivy
Ataki: Burza Liści, Szybki Atak, Ostrze Liścia
Charakter Startera Towarzysza: Wierny
Ostatnio edytowany przez Gorn (2012-02-16 16:42:33)
Imię: Gorn Garnek
Kwalifikacja: Trener
Odznaki: Walki:
Wygrane: 0
Przegrane: 0
Remis: 0
Pokemony:
Magby
Ataki: Akcja, Miotacz Płomieni, Żar, Łomot Czaszką, Tunel, Ognisty Cios, Zasłona Dymna, Ognisty Strzał
Charakter: Niezdarny
Pidove
Ataki: Akcja, Szybki Atak, Wichura, Stalowe Skrzydło, Atak Piaskiem, Powietrzny Nóż
Charakter: Łatwowierny
Starly
Ataki: Akcja, Stalowe Skrzydło, Atak Piaskiem, Szybki Atak, Wichura, Powietrzny Nóż, Podwójna Drużyna
Charakter: Waleczny
Pokemony:
Sewaddle
Ataki: Akcja, Strzał Siecią, Robaczy Gryz
Charakter: Przepojowy
Plecak: PokeDex, 4x , 2x
, 1x
, 1x
, 1x
310$
Imię i Nazwisko: Jazon Harutori
Kwalifikacja: trener
Pochodzenie: Kanto
Historia: Nazywam się Jazon Harutori. Chwilowo mam czternaście lat. Urodziłem się w regionie Kanto, w rodzinnym mieście ojca –Alabasti. Mieszkałem w tym mieście do trzeciego roku życia. W wieku właśnie trzech lat przeprowadziłem się wraz z mamą, tatą i rodzeństwem (2 starszych braci, jedna starsza siostra i trojaczki: dwie młodsze siostrzyczki i jeden młodszy braciszek) do regionu Unovy, z powodu panującego kryzysu w regionie Kanto. Po przybyciu do tego regionu byłem zszokowany. Spotykałem tu pokemony, o których nigdy nic nie słyszałem, a popularne pokemony z innych regionów (np. Ratata, Starly) nie występowały tutaj. Całe swoje życie byłem wzorowym uczniem. Zawsze przywiązywałem wielką wagę do wiedzy. Starałem się być dla innych przykładem, wzorem, lecz prawie nikt mnie nie doceniał. Pod koniec stycznia roku 2012 moi rodzice oznajmili mi ,że mogę wyruszyć w swoją wielką podróż pokemon. Byłem bardzo zadowolony i szykowałem się do „wycieczki” do Profesor Juniper. Moja wielka podróż miała się zacząć w regionie Unovy!
Charakter: miły, uprzejmy, sprawiedliwy, konsekwentny, uczciwy, honorowy, sprawiedliwy, leniwy,
Starter: Cyndaquill
Ataki Startera: Akcja, Prędkość, Miotacz Płomieni
Charakter Startera: Wesoły
Towarzysz: Tak
Rywal: Tak
Tajna Organizacja: Tak
Imię Towarzysza: Wirgiliusz taca
Starter Towarzysza: Snivy
Ataki: Akcja, Burza Liści, Dzikie Pnącza
Charakter Startera Towarzysza: Odważny
Imię Rywala: Jutek Frankowski
Starter Rywala: Oshawott
Ataki: Wodna Broń, Ostra Muszelka, Akcja, Szybki Atak
Charakter Startera Towarzysza: Miły
Ostatnio edytowany przez Jazon (2012-02-16 16:19:54)
Imię: Jazon Harutori
Kwalifikacja: Trener
Odznaki: Walki:
Wygrane: 0
Przegrane: 0
Remisy: 0
Pokemony:
Cyndaquill
Ataki: Akcja, Miotacz Płomieni, Prędkość, Szybki Atak, Krąg Ognia, Zasłona Dymna, Walec, Strzał Ognia, Podwójna Drużyna
Charakter: Wesoły
Emolga
Ataki: Akcja, Iskra, Elektro Kula, Szybki Atak, Piorun, Elektro Akcja, Prędkość, Podwójna Drużyna, Powietrzny As, Powietrzny Nóż, Wichura, Elektro Zmiana, Atak Piaskiem
Charakter: Wesoły
Plecak: PokeDex, 5x , 1000$
Obydwoje Akcept. Tylko podajcie imię i nazwisko towarzysza i rywala i możecie zakładać wątek.
KPBOX
| Kula Energi | Tunel |
|Pokedex
| 5000$
| Fire Stone
Odznaki:
Kanto:
Johto:
Hoenn:
Sinnoh:
Unova:
Imię i Nazwisko postaci:silver magna
Region:Sinnoh
Pochodzenie: violet(hoenn)
Historia:W wieku 11 lat podziwiał swojego brata który był trenerem.
Zamieszkały w małej wiosce zawsze marzyłem o trenowaniu pokemonów jak mój brat.
W wieku 13 lat spotkał chłopaka o imieniu Drejk chłopak miał już pokemona zaśmiał się ze mnie ponieważ nie miałem jeszcze pokemona.
W wieku 14 lat pożegnałem się z mamą i wyruszyłem do profesora Rowana.
Wyszedłem z laboratorium i spotkałem dziewczynę.-Jak masz na imię.zapytałem.
odpowiedziała .-Lisa a ty.-Silver.odpowiedziałem.
Rozmawiałem z Lisą bardzo długo lisa także wracała z laboratorium z Chimchar.
Bardzo się zaprzyjaźniliśmy powiedziała że jest koordynatorem a ja że jestem trenerem.
Shinx którego dostałem od profesora bardzo się zaprzyjaźnił z Chimcharem.
ja i Lisa poszliśmy w ta samą stronę.
Charakter:wesoly,mily,uśmiecha się,rubi porzartowa,gadatliwy,nieraz nudny,lubi jeśc
Profesja: Trener
Starter:Shinx
Płeć Startera:on
Charakter Startera:oddany
Cel:Złapac dialge i palkie
Towarzysz:Tak
Rywal:Tak
Tajna Organizacja:Nie
Imię i nazwisko Towarzysza: lisa ture
Starter Towarzysza: chimchar
Ataki: Startera Towarzysza:miotacz płomieni,kula ognia,atak żalem
Charakter Startera Towarzysza:chytry
Imię i nazwisko Rywala:Drejk len
Starter Rywala:turtłig
Ataki: Startera Rywala:ostry liść,gryzienie,akcja,
Charakter Startera Rywala:złośliwy
Akcept
KPBOX
| Kula Energi | Tunel |
|Pokedex
| 5000$
| Fire Stone
Odznaki:
Kanto:
Johto:
Hoenn:
Sinnoh:
Unova: