Witajcie na OPA!
Witam szanownych graczy, jestem nową użytkowniczką na tym forum, lecz po przejrzeniu całego PBF mam dla was kilka propozycji, mam nadzieję iż zostaną one rozpatrzone przez administratora i moderatorów jak i graczy.
1. Oceniając posty, to forum jakoś nie jestem w nich najlepsze, byłoby dobrze zwiększyć pisanie linijek przez graczy do przynajmniej min. 2 lub 4
2. Przydałoby się odświeżyć regulamin, gdyż nie dość że wątek jest z małej litery, to jeszcze błędy w pisowni. Najlepiej jakby wyglądał tak:
Regulamin Pokemon Nindo
1. Pod żadnym pozorem nie należy obrażać admina ani innego użytkownika, za to grozi ban
2. W działach maja prawo odpisywać graczom tylko moderatorzy, oraz admini
3. Nie należy doklejać sobie do karty postaci pokemonów, gdyż to może skończyć się banem
4. Zachęcamy do pisania na Chatboxie, lecz bez przekleństw i nie prawidłowych treści
To taki przykład.
3. Forum jest za długie, w regionach zamiast oddzielnych tematów dać jeden gdzie byłby spis liderów i gracz by tworzył nowy wątek aby z nim walczyć.
4. Karty postaci za przeproszeniem są tragiczne. Dużo lepiej by było jakby wyglądały tak:
Imię i Nazwisko :
Wygląd
Region :
Historia postaci :
Starter :
Imię startera:
Płeć startera :
Pokemony:
Skan pokemona:
Gatunek:
Imię:
Ewolucja:
Ataki:
Odznaki:
Wstążki:
Przedmioty:
W sygnaturze należałoby umieść link do Karty postaci, zamiast zaśmiecać podpis kolejnymi skanami pokemonów i innymi zbędnymi rzeczami.
5. Można byłoby zrobić dział Atrakcje gdzie byłyby loterie co miesięczne, oraz takie zabawy jak Poke-ringo, Poke ping pong czy Wyścigi.
6. Także dobrze wypadło by gdyby na forum pojawiły się dwa działy: Łowiska i Kopalnia, gdzie gracze łowili by i wykopywali za pomocą wędki i kilofa przedmioty. Oczywiście Kilof i wędka byłyby do kupienia w sklepie.
Tak więc to na tyle z mojej strony.
~~ Evelin ~~
<--- Ten koleś to popiera
Moja KP jest chroniona przez moje poki! :3
Imię i nazwisko:
Joey Grey
Kwalifikacja: Trener
Rzeczy:
PkDex, 3x, 250$
Odznaki:
Kanto:
Pokemony:
Gligar - 207#
Ataki:
Nożyce, Skrzek, Atak Piaskiem, Łamacz Murów, Akrobacja, Trujące Żądło, Facade(Front)
Charakter: Nieśmiały
Venonat - 048#
Ataki:
Akcja, Super Dźwięk, Konfuzja, Nasionko Mocy
Charakter: Waleczny
Squirtle ,,Słabe Ogniwo'' - 007#
Ataki:
Akcja, Schowanie, Bąbelki, Wodna Broń
Charakter: Nieśmiały
Walki:
Wygrane
1
Przegrane
0
Remisy
0
Ok zmienimy to Spokojnie, ;]
Karta Postaci
Imię: Azyl
Nazwisko: Dragneel
Pochodzenie: Goldenrod City [Johto]
Kwalifikacja: Trener
Walki:
Wygrane: 6
Przegrane: 0
Remisy: 0
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
My Squad: Quilava
Ataki: Akcja, Prędkość, Miotacz Płomieni, Tunel, Ognisty Strzał, Erupcja, Krąg Ognia, Pióropusz Lawy, Beczka, Powietrzny As
Charakter: Oddany Feraligatr
Ataki: Wodna Pompa, Gryzienie, Surf, Lodowy Kieł, Super Siła, Hydro Pompa, Wodny Ogon, Chrupanie, Lodowy Promień, Wodny Wir, Ciachnięcie
Charakter: Waleczny Steelix
Ataki: Akcja, Związanie, Tunel, Kamienny Wybuch, Kamienne Ostrze, Stalowy Ogon, Trzaśnięcie, Kamienny Grom, Kamienny Grobowiec, Stalowa Głowa
Charakter: Agresywny Haunter
Ataki: Lizanie, Hipnoza, Kula Cienia, Zjadacz Snów, Nocny Cień, Bomba Błotna, Kula Energii, Psychika, Mroczny Puls, Złowieszczy Wiatr, Ciemna Mgła
Charakter: Przyjacielski Electivire
Ataki: Akcja, Szybki Atak, Iskra, Łamacz Murów, Elektro Kula, Piorun, Elektro Cios, Niskie Kopnięcie, Stalowy Ogon, Wspinaczka, Giga Wstrząs
Charakter: Spokojny Shelgon
Ataki: Akcja, Smoczy Puls, Miotacz Płomieni, Hiper Promień, Drako Meteor, Smoczy Oddech, Taran Zen, Smoczy Pazur, Chrupanie, Mroczny Pazur, Kamienny Ślizg
Charakter: Odważna
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przedmioty:3500$
7x
1x
1x
1x
Odznaki Johto: